Recept: Marsh­mal­low ­koek­jes met cho­co­la­de en ha­gel­pret

Vandaag kunnen jullie genieten van een heerlijk recept van Marshmallow koekjes met chocolade en hagelpret. Lijkt dat jou lekker? Lees dan vooral verder!

Bron: Google

Je moet er ongeveer 30 minuten voor tellen om het te bereiden, daarna moet je nog even ongeveer 60 minuten wachten. Dit recept is een nagerecht, maar je kunt het ook tussendoor als een koekje/snack eten.

Het recept wat ik nu ga geven bestaat uit 10 koekjes.

Ingrediënten
* 20 mariabiscuits (rol 200 gram)
* 10 marshmallows (zak 265 gram)
* 200 gram pure chocolade (72%)
* 6 eetlepels gemalen kokos
* 65 gram hagelpret (potje)

Benodigdheden
* bakpapier

Bereiding
1. Leg 10 koekjes op een bord dat in de magnetron kan en dat heel heet kan worden. Leg op elk koekje 1 marshmallow.

2. Zet het bord in de magnetron. Zet 'm 10 seconden op de allerhoogste stand. Blijf erbij staan en haal ze eruit als de marshmallows 2 keer zo groot zijn geworden.

3. Leg de andere 10 koekjes voorzichtig op de gesmolten marshmallows. Kijk uit voor je vingers! Laat ze een half uur afkoelen.

4. Hak met een mes de chocolade in kleine stukjes.

5. Doe de chocolade in een glazen kom. Hang de kom in een pan met een laagje heet water. Zorg dat de boden van de kom het water niet raakt.

6. Zet de pan met de kom op het vuur en laat de chocolade smelten. Roer af en toe met een pollepel zodat de chocolade mooi glad wordt.

7. Leg een groot stuk bakpapier klaar. Doop de marshmallowkoekjes voorzichtig helemaal in de chocolade en leg ze op het bakpapier.

8. Bestrooi 5 koekjes met de kokos en de andere 5 met de hagelpret. Laat ze in 30 minuten hard worden.

Bron: Google 

EET SMAKELIJK!

Wat vind jij van dit recept? Zou jij dit maken en lekker vinden?


Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie op BeautyLook by Kaylee ♥