Weinig blogposten!!

Zoals vele van jullie al is opgevallen neem ik aan. Ik plaatste dit weekend weinig blogposten. Hier zit natuurlijk een reden achter.

Dit komt door mijn tentamen week op school. 

Mijn excuus hiervoor. Je vind zo gauw mogelijk weer blogposten. Dit zal vermoedelijk rond woensdag zijn. Bedankt voor jullie begrip en natuurlijk een mega fijne dag gewenst!

Liefs,
Kaylee


Follow me on Bloglovin'FacebookInstagram & Twitter

Bioscoopfilm hartenstraat!

Wie kent de film ''Hartenstraat'' nog niet? Nou het is een bioscoopfilm met de regie van Sanne Vogel. Meer als wauw, wauw, wauw valt er niet te zeggen. Ik ben zelf zeer benieuwd naar de film en wil er dan ook snel heen gaan. Wil jij meer te weten komen over de film ''Hartenstraat''? Dan moet je nu zeker verder lezen!


Bron: Google

100 blogposten online!

Bron: Google

Wauw, dit vind ik gaaf om me te mogen delen. Dit is mijn 100ste blogpost. Vandaag ga ik terugblikken op 100 blogposten. Welke zijn het meest bekeken? Wat willen jullie nog graag zien in mijn volgende 100 blogposten ect. Wil jij dit allemaal weten? Lees dan zeker verder.

Woensdagsong: Shakira ft. Rihanna - can't remember to forget you


Bron: Google

Vandaag in de woensdagsong niemand minder dan Shakira en Rihanna met hun nummer ''Can't remember to forget you. Wil jij weten wat ik van het nummer vind en meer te weten komen over de zangeressen? Nou, dan moet je nu vooral verder lezen!

Gastblogger #13 Nog ideeën?

Bron: Gastblogger

Even geen beauty vandaag. Ik wil het vandaag hebben over ideeën voor artikels die jullie graag willen zien.

TAG: Fashion and Shoes

Deze leuke tag vond ik bij Judith en ik moest hem gewoon overnemen. De tag gaat over kleding. Met name over kleding die ik zelf in mijn kast heb hangen. Ben jij daar nieuwsgierig naar? Of wil je het gewoon weten? Lees dan vooral verder!

Bron: Tumblr

RECEPT: Kiwi met ricotta

Bron: Google

Vandaag heb ik een recept met kiwi uitgekozen. Zelf houdt ik heel erg van salades en daar past dit recept helemaal bij. Dus vind jij kiwi een lekker stukje fruit? Lees dan snel verder voor een recept met kiwi! (Recept valt in 15 minuten te maken).

TAG: Blogger love tag

Ik zag bij Lotte deze leuke tag. Wat is er nou niet leuker dan mijn favoriete blogs en bloggers zo te delen met jullie. Misschien komen jullie nog blogs tegen die je nooit eerder tegen kwam? Lees dus zeker verder.

Bron: Google

DIY: 4 Manieren om je sandalen te pimpen

We kennen het allemaal wel, zodra het nieuwe seizoen er weer aankomt kijk je in je kast wat je allemaal nog wel en niet wilt houden. Wat je wel en niet nodig hebt. Maar soms moet je dingen niet te vroeg weggooien! Want ook nu kan ik je bewijzen dat je in een hand omdraai jouw misschien wel hele oude sandalen weer super trendy schoeisel kunt maken. Ik laat het dit keer niet bij één, maar bij vier manieren. Dus na dit alles te hebben gelezen ken jij vier manieren om jou sandalen te pimpen.


Kruidvat actie: VANS SCHOENEN

Vandaag heb ik een blogpost gemaakt van de Kruidvat ''Vans'' actie die geld tot 23 maart 2014. Hierbij vertel ik je meer over de actie, maar ook over welke vans ik het mooiste vind. Wordt jij nieuwsgierig nu? Lees dan zeker nu verder! 
* ondanks zorgvuldige inkoop kan het zijn dat het artikel snel is uitverkocht. Aanbod kan per filiaal verschillen.

Woensdagsong: The Common Linnets - Calm After The Storm

Vandaag ga ik het in de woensdagsong hebben over het lied wat Nederland gaat vertegenwoordigen op het Songfestival in Kopenhagen. Het lied heet ''Calm after the storm''.


Hoe stijl je je eyeliner?

Vandaag vond ik het eens leuk om een ''hoe stijl je je eyeliner'' blogpost te maken. Je ziet hier verschillende eyeliner manieren in voor komen en ik hoop dat jullie dan wat beter begrijpen hoe je deze kunt zetten. (vooral als dit nog wat moeilijk gaat).

Gastblogger #12 Meer over mijn eigen blog.

Vandaag wil ik jullie wat meer over mijn blog vertellen. Jullie zien 1 keer per week hier op BLBK een artikel verschijnen van mij. Maar ik heb ook een eigen blog waar ik 2 artikels per week voor maak. Ik wil jullie graag wat meer informatie geven over mijn blog.

TAG: 99 things

Wauw, wat een leuke tag die ik tegen kwam bij Justine. Ja, je leest het goed alweer bij Justine. Ik vind haar blog zo leuk dat ik er ook vaker wel op kijk. De tag gaat over 99 dingen. Hier vertel ik je welke ik gedaan heb door ze dik gedrukt te maken. Nieuwsgierig? Lees dan zeker snel verder!


TAG: My Perfect Sunday

Deze leuke tag kwam ik tegen bij Justine. Wat is er nou ook niet leuker om deze tag dan ook werkelijk op zondag te doen. Via deze tag kom jij mijn perfecte zondag te weten.


DIY: 4x Friendship Bracelets

Vroeger had je ze denk ik ook wel: de vriendschapsarmbandjes en kettingen. Als klein meisje op de basisschool was het de ultieme manier om te laten zien wie jou beste vriendinnetje was. Dit deed je door samen met een vriendin van jullie gespaarde centjes een kettinkje of armbandje te kopen. Niet zomaar eentje maar een waar een hartje aanzat met de tekst ''best friends''. Nu in deze tijd word de naam ook gebruikt voor leuke, schattige zelfgemaakte sieraden. Vandaag de dag zijn het niet meer alleen de basisschool armbandjes. Ik laat jullie vandaag zien hoe je ''4 verschillende friendship bracelets'' kunt maken. Leuk voor je zelf, of als cadeau voor een goede vriendin.

TAG: Lentekriebels

Deze leuke tag kwam ik tegen op de site van Judith! De tag gaat over de lente, wat je waarschijnlijk al wel dacht door de titel. Door het mooie weer van de afgelopen dagen heb ik hier vast een voorproefje om in de stemming te komen op de echte lente.

Woensdagsong: Katy Perry Ft. Juicy J - Dark Horse


Wat ik vandaag in de woensdagsong laat zien is een lied van Katy Perry. Ze is echt een van mijn favoriete zangeressen. Wauw, ze kan zo goed zingen. Ben jij benieuwd naar wat ik verder nog over Katy Perry ga zeggen in deze blog? Lees dan zeker verder!

Gastblogger #11 REVIEW: Action waterproof gel eyeliner


Action verbaasd me de laatste tijd echt heel erg met hun make-up producten. Nu ook weer de gel eyeliner, ik wilde wel eens weten of dit product net zo goed is als al die andere producten. Dus vandaag review ik voor jullie de ''Action gel eyeliner''.

DIY: Gezichtsmaskertjes om zelf te maken

Deze leuke dia vond ik zo leuk om met jullie te delen, dat ik hem vandaag maar op mijn blog post. Er zijn 2 verschillende maskertjes te maken. Het eerste maskertjes is goed voor het schoonmaken van je poriën en het tweede maskertje herstelt de huid. Het is iets meer werk dan een masker kopen, maar je weet tenminste wel waar alle ingrediënten vandaan komen. Lees vooral verder als je ze wilt maken!



TAG: Tmi tag

Ik kwam deze leuke tag tegen bij Vera! Ik vond hem zo leuk dat ik hem over moest nemen gewoon. De TMI tag is een mega tag met maar liefst 50 vragen. Toen ik besloot om de TMI tag te doen vond ik dit best spannend worden. Ik verwachtte namelijk dat er best wat pittige vragen in voor zouden komen, gelukkig viel het wel mee. Wel is het een leuke, persoonlijke en uitgebreide tag! Benieuwd naar mijn antwoorden? Lees dan zeker nu verder.

DIY: My travel journal

Vandaag staat in het teken van een leuke vakantie DIY. Als je lekker op vakantie bent geweest, is het leuk om hier een herinnering aan te hebben. Je kunt wat foto's bewaren en that's it, maar veel leuker is het om je eigen ''Travel journal'' te maken. Het is eigenlijk een soort plakboekje vol met verhalen, bonnetjes, foto's, flyers, ansichtkaarten en entreekaartjes van jou vakantie. Vele jaren later zul je er nog eens door heen bladeren en genieten van alle leuke herinneringen. Nieuwsgierig hoe je het maakt? Lees dan snel verder.



Het nut van.. Bananen?

Ik weet dat jij nu denkt van ''Huh, bananen?'' Maar ja hoor, bananen zijn voor veel dingen goed. Bij ons in Nederland is het bijna het meest gegeten fruit van alle fruitsoorten bij elkaar. Misschien schrik je hier van, maar ik niet hoor. Het is immers niet alleen gezond, maar ook nog eens lekker. Ben jij niet voor bananen? Misschien moet je nu dan toch eens verder lezen waarom je het toch zou moeten proberen.


Woensdagsong: Avicii - Addicted to you

Vandaag in de woensdagsong niemand minder als Avicii met het nummer ''Addicted to you''. Wauw wat een prachtig nummer (net als al zijn andere nummers)!

Gastblogger #10 REVIEW: Action Baked eyeshadow palette Nude


De Action heeft veel make-up, oogschaduw, oogpotloden, lippenstift, lipgloss en nog wel meer. Toch vraag je jezelf vaak af of de kwaliteit goed is door de zo'n lage prijs. Nou vandaag is er zo'n product. Dit palette heeft 4 shimmerige nude kleuren en ik ga vandaag mijn oordeel over dit product geven.

Recept: Warme witlofsalade

Vandaag heb ik weer een recept voor jullie. Het is een vegetarisch recept ''Warme witlofsalade''. Dus houd je van vegetarische gerechten? Lees dan zeker verder.



TAG: 25 vragen tag

Op de blog van Luana kwam ik deze leuke ''25 vragen tag'' tegen. Ik vond hem zo leuk dat ik meteen besloot om hem over te nemen en vandaag op mijn blog te posten. Ben jij nieuwsgierig naar mijn antwoorden? Lees dan zeker verder!

Carnavals optochten Limburg

Zoals ik de vorige blogpost al zijn, hier de optochten van deze week in Limburg! Dus woon jij er of dicht in de buurt. Deze lijst is zeker handig als je van optochten kijken houdt.

Carnavals optochten Brabant

Vandaag staat in het teken van carnaval op mijn blog, je vind hier de optochten van Brabant dit deze week plaats gaan vinden. In de volgende blogpost van vandaag vind je de optochten in Limburg.