Music is Life #25

Wow, vandaag alweer de 25e keer dat ik mijn favoriete gedraaide nummers met jullie deel. Ben jij benieuwd wat ik de afgelopen tijd allemaal heb geluisterd? Dit is je kans om er achter te komen. Lees maar snel verder.

Mijn dagboekje #17

Ja, vandaag staat er weer een 'mijn dagboekje' voor jullie klaar. Het is weer tijd om mijn week met jullie te delen. Voor de 17e keer ga ik dit al weer doen, wat gaat dat toch snel. Wil jij weten wat ik de afgelopen week allemaal heb beleefd? Lees dan snel verder.


Mijn dagboekje #16

Wow, alweer vier weken geleden deelde ik de laatste 'mijn dagboekje' met jullie. Het word dus echt wel tijd om een nieuwe met jullie te delen. Deze gaat dan ook meteen over vier weken! Hoe leuk is dat. Wil jij weten wat ik de afgelopen vier weken allemaal heb beleefd? Lees dan snel verder.


Music is Life #24

Na iets meer dan drie weken, komt er vandaag (een keer op vrijdag) een 'Music is Life' online. Ik vond het namelijk nogal jammer dat ik deze post niet meer heb kunnen schrijven door tijdgebrek. Ben jij benieuwd naar wat ik de afgelopen weken zoal heb beluisterd? Je leest het nu hier onder, dus lees snel met mij mee.


Hallo November - Concerten, Angela Schijf, werken

Wat gaat de tijd vlug. November is alweer aangebroken en inmiddels zelfs al 3 dagen aan de gang. Vandaag ga ik jullie vertellen wat er deze maand allemaal te gebeuren staat. Ben jij nieuwsgierig naar wat ik allemaal mee ga maken? Lees dan snel verder!

Bron: Pinterest